13 Ağustos 2012 Pazartesi

ADİLIŞIK İster misiniz?

     Bu postu yapmayı yeni evime taşınmadan önce planlamıştım.Toparlandığım günlerde uzun zamandır kullanmadığım kıyafet,aksesuar,biblo...vs.olduğunu farkettim.(herkes yaşamıştır bunu) Ne zaman çoğalıyorlar anlamıyorum.tabi birde "niye ben bunu hiç kullanamıyorum" sorusu var.Nasıl sıra gelmez diye oturup düşündüğüm bile oluyor.
      Bazılarını çevremdeki yakınlara dağıttım,yanlış anlamayacak dostlarım var saolsun. yani "aaaa  eskisini veriyor" demeden (ki gerçekten eski değiller) Daha önce de bahsetmiştim.Bende kuzenlerden gelen kıyafetlerle büyüdüm.Çocukluk döneminde hızlı büyüdüğümüzden eskimiyordu kıyafetler şimdi de çeşit bol olduğundan ve özenli kullandığımızdan sanırım.Şimdi "ikinci el" ciddi bir sektör haline geliyor.Bence hem ekonomik hemde eğlenceli.Yaşadığım şehirde bu tarz bir dükkan yok ama gardrobunu karıştırabildiğim bir kaç akrabam var.
     Lafı fazla uzatmayalım.Kapanmadan önce aldığım ve benim kombinlediğim iki adilışık cicim var.Bunları aldıktan kısa bir süre kapandığım için fazla giyemedim.Hatta  say deseniz beşi bulmaz.Tek tek de alabilirsiniz ama ben iksini birlikte almanızı öneririm.Kombin olarak çok seviyorum.38 bedene kadar olur sanırım.Standart beden.
     Tamam resimlere geçelim.






                                              
                                                                             SATILDI

Beyaz ceket:30 tl
Siyah bluz:20 tl
Temiz olduklarının garantisini veririm.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

cok guzel dusunmussunuz ıhtıyacı olan bırının alması daha makbul olur.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...