13 Mart 2012 Salı

Kış uykusundayım. İmdaaaatt

Aynen başlıktaki gibiyim.Sürekli bir uyku hali var üzerimde.Çocuklar olmasa yemek bile yapmayacağım.Tarifsiz bir isteksizlik,miskinlik,uyuşukluk ve bu anlamı içeren tüm kelimeleri kullanabilirim.
Sabah kalkıyorum çocukların karnını doyuruyorum onlar tv izlerken koltukta uyuyorum.Sonra küçüğün uykusu geliyor onunla beraber yatakta uyuyorum.
Uyanık olduğumu sandığım zamanlarda da hiç birşey yapmadan boş boş oturuyorum.Çok şükür beş vakit namazım var da hayata tutunuyorum.
Memnun değilim bu halimden.Acilen toparlanmalıyım.Ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Eşimin ısrarla savunduğu bir tezi vardır "müslüman depresyona girmez" der. benim bu halimin gündüz yayın kuşağı doktorları tarafından bir teşhisi varmı acaba.Yoksa düpedüz tembel mi oldum ben.
Kendimi kandırmak için suçu hava koşullarına atıyorum ama rahatlatıcı bir faydası olmuyor.Bugün bir yakınım enerji verir diyerek herbalife ürünlerinden tavsiye etti.bu konuda fikri olan varsa insanlık namına yardım etsin.Örümcek ağlarıyla kaplanmaktan korkuyorum.

1 yorum:

fiamma dedi ki...

Nesliciğim mevsimsel hepimiz dönem dönem aynı sıkıntıları yaşıyoruz ama seninki anlattıklarında biraz daha bunun üsütü düzeyinde. Bence herbalife gibi enerji verici ilaçlardan önce en yakınındaki sağlık ocağına git ve bir kan tahlili yaptır belki anemik bir durum vardır ki ben yaşayan biri olarak kolumun kalkmadığı bir dönem geçirdim halende tam değerlere kavuşamadım, düşünmek bile yorulmama yetiyordu. Lutfen ihmal etme minicik bir tahlili çünkü ileri aşamalarında kalpten çıkıyor acısı. Kulaklarını tıka her söylenene ve doğru doktora.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...